27 de maig del 2015

Com era allò de "todo lo bueno se acaba"?

Sí... d'acord, però continua, sempre! Després de tres mesos de concerts, donem per acabada la gira de l'Avui és un bon dia amb l'Espai A. I ho fem, com sempre, amb un súper somriure i un munt de moments genials que ens emportem a la motxilla singfònica!
Gràcies Sant Andreu de la Barca, per tenir un teatre encantador i regalar-nos un diumenge ple de nervis i emoció, a la gent de Figueres, per haver escollit estar amb nosaltres una nit de dissabte i molta tramuntana, als veïns del Mas Rampinyo de Montcada per haver-vos aixecat des del primer minut a ballar amb Singfònics, oh yeah! Gràcies també als amics de Vilafranca del Penedès, perquè la pluja torrencial no va poder anul·lar l'energia positiva de l'espectacle i, per últim, gràcies Arenys de Munt, per fer-nos sentir tan a gust i viure intensament el nostre espectacle, gairebé tant com nosaltres! 
I un GRÀCIES molt especial al nostre amic Quim Casas, l'actor que ha fet tàndem amb Singfònics a l'Avui és un bon dia, interpretant personatges, posant nom a les emocions, traient a ballar el públic i amagant-se entre bastidors. El teu optimisme és inesgotable!
Ara ens trobem en ple procés de treball per presentar novetats en el nostre primer concert de l'estiu, a la Festa Major de Terrassa! 



Una mica de misteri... quina cançó serà la gran novetat de l'estiu? 
En preparem alguna en català... xst... 


2 comentaris:

Feu alguna cançó d'algun grup actual com Txarango o els Catarres, us quedarien genial!

Precisament n'hem incorporat una de cada grup :D Músic de carrer i Vull estar amb tu!

Publica un comentari a l'entrada