25 de febrer del 2015

No podem (ni volem) parar

Van passant els dies i anem saltant d'un concert a l'altre :) Estem immersos en la minigira d'Avui és un bon dia i, paral·lelament, estem incorporant nous temes al repertori... però és un secret d'estat, i no podem dir res encara!

El cap de setmana passat va ser molt mogut, però estem súper contents. El dissabte 21 de febrer vam tenir l'oportunitat de col·laborar amb Oncolliga en el seu concert solidari anual, una tarda inoblidable amb l'Auditori Municipal de Terrassa ple a vessar. Sempre que podem, col·laborem amb les entitats solidàries per ajudar a recaptar fons per projectes en els que creiem i que comparteixen aquella idea de vida que també tenim a Singfònics: que moltes persones, fent un gest petit, podem aconseguir grans reptes. Els tòpics a vegades són ben certs. A més, aquest concert va ser realment especial. El càncer és una malaltia que conviu d'una o altra manera amb tots nosaltres i la feina que fan a Oncolliga és vital per poder ajudar les persones afectades i les seves famílies. Per això estem tan contents d'haver esgotat entrades i haver transmès tota la nostra energia i bon rotllo al públic, va ser magnífic veure els vostres somriures en sortir de l'Auditori!

El diumenge passat vam tornar a pujar a l'autocar, aquest cop en direcció a Figueres. Després d'actuar a Sant Andreu de la Barca amb l'estrena del nostre espectacle Avui és un bon dia!, teníem moltes ganes d'anar a l'Empordà. Acompanyats, com sempre, del nostre amic Quim Casas, vam poder compartir una tarda de somriures amb la gent de Figueres, omplint-los d'optimisme, de teatre, de pop, de sentit de l'humor, de valors i de bones vibracions.

Moltes gràcies a tothom per acompanyar-nos!

Us deixem amb una foto del Marc Armengol del nostre Somebody that I used to know a l'Auditori.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada