28 de març del 2013

Portem el concert més enllà...

S'acosta el concert de presentació de la nova temporada i ens fa molta il·lusió anunciar-vos que ens hem posat en contacte amb el Servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebrón per a poder retransmetre el nostre espectacle en directe a tots els infants que s'hi troben ingressats. Volem fer-los passar una tarda de diumenge alegre i diferent, estarem molt contents de poder-ho fer possible!


No és la primera vegada que fem un concert solidari o ens involucrem en una causa social, però aquest cop és un projecte personal que hem volgut fer possible i en el qual hi estem posant totes les nostres ganes. La nostra intenció és fer arribar a aquests infants i les seves famílies tota la nostra energia i aconseguir escurçar la distància que els separa de l'Auditori. Per nosaltres la música no ha de tenir límits, tothom ha de poder viure-la de prop. La nostra essència com a grup sempre ha estat gaudir i fer gaudir al públic de la música i de les múltiples sensacions que sentim quan cantem, per això hem pensat que aquesta era la millor manera d'arribar a aquests nens i nenes.

Aprofitem per convidar-vos de nou al concert que tindrà lloc el proper 7 d'abril a les 18h a l'Auditori Municipal de Terrassa. Comença el compte enrere i tenim moltes ganes de tenir-vos entre el públic i que també acompanyeu els nens i nenes que ens estaran seguint des de la Vall d'Hebrón. Fins diumenge!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada