7 de març del 2013

Presentem la nova temporada

Anem deixant l'hivern enrere i amb ell els mesos d'assajos en grups reduïts, jornades de formació vocal i coreogràfica, incorporació de nous cantaires i un treball intensiu de repertori. Esforç, dedicació, reptes, noves idees i moltes ganes de traduir aquesta etapa de treball en equip en un espectacle capaç de satisfer tots aquells que veniu a veure'ns.

És per això que ens fa molta il·lusió anunciar-vos que donem el tret de sortida a la temporada amb l'espectacle Blame it on the music en concert d'aquí just un mes. Volem transmetre l'essència de Singfònics amb Blame it on the music perquè és la música la que dóna sentit al nostre grup vocal i és ella la que ens mou per dins i condiciona tot el que som.

Engegar amb un concert a l'Auditori serà una experiència fantàstica per a presentar-vos les novetats del repertori, amb noves veus solistes i coreografies!

Us convidem a compartir amb nosaltres la presentació de la nova temporada el proper diumenge 7 d'abril a l'Auditori Municipal de Terrassa. El concert serà a les 18h i les entrades estan ja disponibles a través del Telentrada. Us anirem donant més detalls en les properes setmanes. Us hi esperem!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada