18 de febrer del 2013

Body percussion

Aquest cap de setmana, a Singfònics hem estat més moguts que mai. Com ja sabeu tots els que ens heu vist, per a nosaltres la música no té a veure només amb les nostres veus, sinó que va de la mà amb el ritme i el ball. Aquest diumenge hem gaudit de l'agradable companyia de la Lu, membre de Mayumana, el conegut grup de dansa i percussió. Hem tingut el luxe d'aprendre diverses tècniques de body percussion durant quatre hores de formació en què hem convertit el nostre cos en una eina per a generar ritme.

A mesura que el temps avançava, hem anat coneixent els aspectes fonamentals d'aquest tipus de percussió i també alguns ritmes per tal d'incorporar-los al nostre repertori musical, per oferir així un espectacle cada cop més innovador.

Vam acabar la sessió esgotats, però satisfets i amb noves idees per a les nostres coreografies. Després de passar llarga estona treballant nous ritmes, fins i tot aquells que al principi no ens vèiem capaços d'aconseguir-ho, vam poder experimentar com el nostre cos es pot convertir en una eina per a seguir generant nova música.

Si voleu veure els resultats d’aquestes jornades de formació musical no us perdeu el nostre proper concert el diumenge 7 d'abril a l'Auditori Municipal de Terrassa, tenim moltes ganes d'ensenyar-vos totes les novetats!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada