17 de febrer del 2015

Busquem contralts amb molta marxa!

Singfònics és, des dels seus inicis, un projecte musical amb molta passió però, sobretot, un equip humà. 40 persones diferents movent-se en la mateixa direcció, compartint un sentiment únic que se sent quan ets damunt d'un escenari i gaudeixes expressant tot el que portes dins i has assajat durant setmanes. Som un projecte autogestionat que no para de renovar-se a tots els nivells i, poc a poc, anem assolint reptes nous que també impliquen més persones!


Tot això us ho expliquem perquè estem buscant veus contralts que vulguin sumar-se al projecte. Persones amb moooooooooolta energia singfònica per donar! Estem segurs que hi ha esperits verds per tot arreu i encara no els coneixem. Tenint en compte els nostres reptes musicals, el ritme en què treballem i la dedicació que suposa formar part de Singfònics, el perfil que estem buscant ha de reunir, aproximadament, aquestes característiques: veus femenines d'entre 18 i 30 anys, que tinguin un bon registre de greus i certa experiència formant part d'altres cors o projectes musicals. Si coneixeu el nostre espectacle, sabreu que és important també tenir habilitats coreogràfiques i d'expressivitat damunt l'escenari. 

Què, t'hi animes? Coneixes algú que voldria sumar-s'hi? Podeu enviar-nos un correu a info@singfonics.com amb una mica de currículum musical i quines són les vostres motivacions per voler formar part de Singfònics. Encara que no estiguis segura de si compleixes alguna característica, t'animem igualment a escriure'ns per valorar-ho. Som-hi, tenim ganes de conèixer-te! 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada