22 d’abril del 2013

Celebrem Sant Jordi a Terrassa!

Un dels temes més recurrents de la història de la música és, sense dubtar-ho, l'amor. El més romàntic, el més sincer, el més punyent, el més intens, el que s'aboca a la tristesa, el més somiador, l'amor que dubta i l'amor que ens commou i, sigui com sigui, manté vives les persones. El compositor austríac Franz Liszt deia que "la música és el cor de la vida. Per això parla de l'amor; sense ella no hi ha bondat possible i amb ella tot és bonic".

Si parlem d'amor, pensem en les millors novel·les, poemes i cançons, però alhora també hi ha amor en els gestos i paraules de cada dia. És per això que ens fa molta il·lusió anunciar-vos que demà a partir de les 13.30h serem al Raval de Montserrat de Terrassa (davant l'Ajuntament) a l'especial de Sant Jordi del programa Som Aquí de Canal Terrassa. Fugint dels estereotips a què estem acostumats en diades com aquesta, estem molt contents de poder actuar en família, en un espai tan conegut i agraït com és el centre de la ciutat per acompanyar els companys de la televisió local en un programa a peu de carrer.

Sant Jordi, pels valors presents en la llegenda i pel simbolisme històric, és una ocasió immillorable de sumar-nos a la celebració i transmetre el nostre amor per la música i la cultura. Us esperem demà 23 d'abril a les 13.30h al Raval de Montserrat! Regaleu moltes roses i llibres però, sobretot, molt d'amor!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada