24 de desembre del 2013

Bones festes i bona música, sempre!

Arriba Nadal, acaba el 2013 i Singfònics ja hem rebut un munt de regals!

Per començar, el regal d'haver presentat el nostre nou espectacle el passat 14 de desembre. Volem donar les gràcies a tots aquells que vau assistir a l’estrena de “Avui és un bon dia!”. Va ser un moment màgic! Ho vam preparar tot amb molta il·lusió i ens va encantar sentir que l'energia de la nostra manera d'entendre la música us va contagiar molts somriures. Una bona manera de fer-vos arribar el nostre esperit positiu, perquè cada dia pot ser un bon dia!!


D’altra banda, dissabte passat vam fer la nostra última actuació a Oh Happy Day i volem agrair el recolzament del nostre públic durant aquests mesos. Tant als que ens heu seguit des dels inicis com als que ens heu descobert a les pantalles de la televisió, ens encanta rebre el vostre caliu i sentir-vos tan propers! Ha estat una experiència molt important per a nosaltres, per això també volem agrair als nostres companys dels cors concursants i a l'equip del programa haver pogut compartir tants moments intensos.

Després d'incomptables hores d'assaig, moments d'explosió creativa i moltes emocions, acomiadem l'any amb un desig per a tothom: que el 2014 estigui ben ple de sorpreses positives i sempre, sempre, estiguem acompanyats de música, que és la que dóna sentit al que som. Ens esperen moltes novetats aquest 2014! Que tingueu unes festes Singfòniques!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada