8 de maig del 2014

Ens estrenem a Barcelona!

La temporada de concerts ha engegat amb molta força i estem molt contents d'anunciar-vos que el proper dissabte dia 10 de maig actuarem a la trobada d'art jove Mecònium, del barri de Gràcia de Barcelona!

El primer escenari barceloní que trepitjarem és l'Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190) i compartirem un dia musical i creatiu amb altres apassionats de la música, la dansa, les arts visuals i el teatre. No us ho podeu perdre! Ens trobareu a les 12.30h a l'Espai Escenari del festival, preparats per un concert de ritme irrefrenable amb una selecció del millor del nostre repertori i algunes sorpreses! Ja ho sabeu, els millors èxits del pop internacional, des dels anys 60 fins l'actualitat, amb coreografies de creació pròpia i una banda de músics que ens acompanyen a tot arreu. A més, el concert és gratuït i serà en un ambient molt diferent a l'habitual, així que prepareu-vos per cantar i ballar amb nosaltres.


Us esperem aquest dissabte a les 12.30h a l'Espai Jove La Fontana, molt a prop de l'estació de FGC de Gràcia i al costat de la parada de la L3 (línia verda) La Fontana. Seguim en marxa!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada