10 d’agost del 2014

Repte aconseguit: més de 1.700 euros per Cáritas

Tots coneixem i vivim en pròpia pell les múltiples utilitats de la música: interpretant-la, creant-la, escoltant-la, admirant-la, aprenent-la. És curativa, és font d'inspiració, és sinònim d'alegria, de bones vibracions, és un llenguatge que surt de ben endins, una forma expressiva universal. No coneix límits i és per això que a Singfònics sempre hem volgut que la nostra manera de fer i entendre la música fos capaç de despertar emocions positives i gestos solidaris. La sensació de poder ajudar a altres persones fent allò que ens agrada és increïble!

Quan entitats socials com Cáritas ens proposen col·laborar amb ells, no ens ho pensem ni un segon: la gent s'hi implica i els resultats sempre són una gran sorpresa! El dia 2 d'agost vam ser a l'església de Sant Nicolau de Malgrat de Mar amb tota la nostra energia per aconseguir recaptar fons per als projectes que l'entitat tira endavant des de fa anys. L'equip de Càritas ja ho tenien tot a punt per a la nostra actuació i la veritat és que el concert va ser un remolí d'energia! L'església es va omplir de seguida i nosaltres estàvem molt il·lusionats de conèixer la gent de Malgrat, que no van dubtar ni un minut en aixecar-se, picar de mans i ballar amb nosaltres, quin públic més agraït! Entre tots vam aconseguir recollir 1.730 euros!

Des d'aquí volem donar les gràcies a tothom qui va ser amb nosaltres aquella nit posant-hi tantes ganes, tant moviment, tants aplaudiments i tantes felicitacions en acabar l'actuació. Sou fantàstics! Gràcies també a Cáritas i a l'Ajuntament de Malgrat de Mar per voler comptar amb nosaltres, esperem tornar ben aviat pel Maresme!

Aquí ens teniu amb l'equip de Cáritas de Malgrat :)





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada