21 de maig del 2012

L'Auditori vibra al ritme de Singfònics

El passat diumenge 20 de maig Singfònics vam actuar a l’Auditori Municipal de Terrassa, dins el cicle “Músiques del cor”, oferint un repertori de pop internacional amb algunes pinzellades de gospel i, sobretot, noves versions molt personals.

Fotografia cedida per Joan Maeso, de Imatge i Comunicació ©

Els nostres músics van donar el tret de sortida als primers compassos mentre els cantaires vam aparèixer per la porta del darrere de la sala al ritme dels The Jackson 5 i el seu Blame it on the boogie. Tenint en compte que només comptàvem amb trenta minuts d’actuació, vam oferir al públic egarenc un concert ple de vitalitat amb algunes estrenes musicals, com l'exitosa Stomp, de Kirk Franklin, o el tema de l'inoblidable Michael Jackson Man in the mirror, que no van deixar ningú indiferent.

Vam demostrar una vegada més les nostres ganes de passar-ho bé i fer gaudir el públic, amb molta emoció, coreografies elaborades i una qualitat vocal que millora dia a dia. En acabar l'acte, vam rebre nombroses felicitacions dels més de 300 assistents que van omplir la sala. Com sempre, agraïm un públic tan entregat i que ens ha recolzat des del principi, així com també volem manifestar el nostre orgull de compartir escenari amb el cor Estudi XX.

Us deixem amb un tastet del concert amb dos vídeos, a l'espera de poder elaborar un bon recull oficial d'imatges que resumeixin una tarda tan especial. Desitgem haver fet passar una estona inoblidable als assistents i, per als que no vau poder venir, esperem que no us perdeu el proper!

Si vols veure més fotos, fes clic aquí

2 comentaris:

Quan torneu a cantar per Terrassa? em vaig perdre el concert de l'Auditori i esperava escoltar-vos per Festa Major...Ho feu molt bé!!
Alba Santillán

Hola Alba, a la pestanya de "concerts" trobaràs les actuacions que tenim properament en aquesta nova temporada. Esperem poder actuar aviat davant del públic que ens ha vist créixer :)

Publica un comentari a l'entrada