14 de maig del 2012

Festival de Girona a cappella

Singfònics va actuar el passat diumenge dins el primer festival Girona A Cappella, una proposta complementària a la festivitat gironina Temps de Flors que va començar aquest cap de setmana. Vam actuar en un indret excepcional: el Jardí dels Alemanys, situat dins el recinte emmurallat que tant caracteritza la ciutat, davant un públic de totes les edats que ens va rebre amb molta calidesa.

En aquesta ocasió, el nostre repertori no va tenir acompanyament musical, així que va ser una estrena molt especial: el primer cop que Singfònics canta a cappella! Vam interpretar èxits com Walking on Sunshine o September, omplint el jardí d'un esperit viu i ple de ritme. L'ambient era immillorable, mentre cantàvem anaven caient pètals del cel, un detall perfecte que va arrodonir cançons més emotives com Hallelujah o l'inoblidable Let it be.

Entrada la tarda i després d'un dinar de família a la Rambla de Girona, la pluja va modificar la planificació del festival i vam traslladar les dues darreres actuacions en un espai cobert. Els aplaudiments i les felicitacions de les persones que havien acudit a veure'ns, i també d'aquells que passaven per allà de casualitat i es van aturar per escoltar-nos, van dotar de sentit la nostra actuació al festival. Estem molt satisfets de la feina feta i volem donar les gràcies des d'aquí a l'Associació Fringe, organitzadora del festival, per haver-nos convidat, i a totes aquelles persones que, d'una manera o altra, ens van acompanyar i van fer possible una jornada fantàstica.

Us deixem amb una foto de l'actuació i aquí teniu el vídeo del Telenotícies de TV3, sortim a partir del minut 11.20. Avuí comença el compte enrere per la propera actuació: 20 de maig a l'Auditori Municipal de Terrassa. Hi sou tots convidats!

Si vols veure més fotos del Festival Girona A Cappella, fes clic aquí.

1 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada