7 d’octubre del 2012

Dies romàntics amb Singfònics

Durant aquest mes de setembre hem tingut el plaer d'actuar en dues celebracions molt especials que ens han donat la oportunitat d'oferir el vessant més romàntic i tendre del nostre repertori. Només el fet que dues parelles hagin volgut comptar amb Singfònics per posar música al dia més important de les seves vides ja és un orgull per a nosaltres.


Ha estat una experiència musical fantàstica, en què hem pogut transmetre un esperit singfònic més dolç, amb interpretacions en les quals hem deixat de ser protagonistes per acompanyar uns instants màgics i plens de detalls. Però no només han estat dues actuacions més en la nostra trajectòria com a grup vocal.

Sentim que Singfònics és ara més que mai una proposta capaç de transmetre energia i alhora suavitat, adequant el nostre estil a cada context, i viure aquestes experiències ens han ajudat a fer créixer la nostra personalitat com a grup.

Estem molt contents d'haver tingut la oportunitat d'acompanyar la Marta i el Xavi, i també la Cristina i el Ricard, us agraim des d'aquí que hagueu comptat amb nosaltres i esperem poder gaudir d'actuacions així ben aviat.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada