28 d’octubre del 2012

La nova temporada ja està en marxa

Per fi ja hi som tots! Aquest dimecres es van incorporar als assajos els últims candidats a formar part de la tercera generació singfònica. Dos nois i una contralt s’uniran a la resta d'aspirants que porten amb nosaltres des de començament de temporada. Així finalment unim les nostres veus a ni més ni menys que set nois i sis contralts que comencen a donar els primers passos dins el projecte. Els desitgem sort i que estiguin preparats ben aviat per portar-vos el seu ritme i les seves veus juntament amb la resta de cantaires.
Fotografia cedida per Joan Maeso, de Imatge i Comunicació ©
D’altra banda hi ha certs canvis dins l’equip de presidència i l’organització de les diferents comissions que conformen Singfònics. Per començar, Olympia Villalba deixa el càrrec de presidenta que fins ara ocupava per dedicar-se plenament a la direcció musical del grup. Ha estat escollit per unanimitat dels cantaires que el seu càrrec sigui ara ocupat per Jan Pagès, baixista, mànager i fins ara vicepresident de l'associació. L'equip serà completat per Marta Arnedo, soprano de la primera generació, que serà la nova vicepresidenta. Molta sort a tots dos!

També les comissions de cantaires, que són un dels pilars de Singfònics, han renovat files i incorporat nous components per seguir la feina que porten fent fins ara, que és imprescindible de cara al bon funcionament del grup, des de crear una bona cohesió fins a elaborar un espectacle de qualitat. 

Finalment, i no per això menys important, seguim endavant amb els assajos: noves peces, noves coreografies i noves energies es preparen per arrencar amb força la nova temporada de Singfònics!

1 comentaris:

Us desitjo a totes/tots que gaudieu molt dels vostres concerts en aquesta nova temporada, tal i com ens feu gaudir a nosaltres.

Publica un comentari a l'entrada