10 de desembre del 2012

II Concert Solidari destinat a Càritas

Amb l'arribada del nadal, Singfònics reafirma el seu esperit solidari col·laborant amb Càrites en un concert benèfic. Aquesta organització fa una important labor de suport i promoció social a diversos grups en situació de precarietat i/o exclusió social. Així, un cop més una causa solidaria ens impulsa a pujar a l'escenari i aportar el nostre granet de sorra. A més, l'arribada del nadal a Singfònics inclourà algunes sorpreses que us animem vingueu a descobrir.

Us convidem a celebrar aquestes festes amb nosaltres i gaudir d'un espectacle ple de ritme i esperit.

Si vols fer del món un lloc millor, mira't a tu mateix i fes aquest canvi… Fem aquest canvi junts.

(+ INFO) El concert tindrà lloc el dia 21 de desembre a la parròquia de Sant Pau a les 21h. Les entrades es podran reservar per telèfon o correu electrònic i es podran comprar a la parròquia de Sant Pau dilluns de 20 a 21h, en acabar les misses o en horari de Cau: dissabtes de 16 a 19h (excepte 8 de desembre). També a la parròquia Sagrada Família divendres de 18 a 19:45h, en acabar les misses o en horari de grups de joves: divendres de 20 a 22h (excepte 7 de desembre). Les reserves es podran efectuar trucant al 93 734 20 30 (dilluns de 20 a 21h) o fora d'aquest horari al 678 75 10 04. O per correu electrònic (indicant nom, telèfon i número d'entrades) a santpauterrassa@gmail.com.


1 comentaris:

unes quantes antorxes,
quatre músics,
una directora encisadora
i una veu inconfusible:

SINGFÒNICS

Sí, diem una veu perquè la compenetració que aquest grup vocal té fa que més que un conjunt de veus, totes sonin com part harmoniosa del mateix esperit; com si d'un cos es tractés on tothom, diferent de la persona del seu costat, és al mateix temps imprescindible per a poder crear aquest espectacle ple de vida, ple de passió i ple de sentiment.

Ahir, tot aportant uns solos nous i un parell de nadales, dit grup va meravellar al seu públic a Terrassa, a una petita Església on l'ambient que es va respirar va ser d'emoció, de sentiment i de joia. Sincerament, el públic no va poder parar d'aplaudir, d'animar i de sentir tot el què Singfònics els transmetia. I és que, com no es podia tenir un somriure als llavis després d'haver contribuït a una bona causa, estar escoltant a un grup amb una bellesa vocal excepcional i saber que quan tots ens unim, podem canviar el món?

De vegades, quan escoltes a grups com aquests, te n'adones quant maca és la vida i quant preciós és el què tenim al present.

Estem molt agraïts de poder comptar amb persones tan belles com les què configuren singfònics on la voluntat de fer bé les coses, de compartir i d'estimar als altres són paraules que no dissonen entre les cançons que canten. Ens al contrari, promouen l'estimació, l'alegria i les ganes de viure la vida.

Sense poder esperar al pròxim concert dels mateixos, m'acomiado molt cordialment.

Publica un comentari a l'entrada