19 de novembre del 2012

Singfònics amb la Marató de TV3

Singfònics va aconseguir ahir reunir més de 500 persones en un concert benèfic per La Marató de TV3. Després de dos mesos d’esforços i il·lusió, la resposta del públic va ser admirable. Aplaudiments, crits d’admiració, braços aixecats i, fins i tot, els més atrevits es van aixecar per ballar al ritme de la música.

Una tarda solidària on no hi van faltar èxits imprescindibles com Man in the mirror, original de Michael Jackson, o I’m a believer, de The Monkees, i una injecció de sensibilitat amb la versió del tema Hallellujah, de Leonard Cohen. Com en cada concert, la posada en escena i la qualitat vocal eren peces clau per satisfer el públic, però aquest cop es respirava una sensació compartida en tota la sala. El compromís d’actuar per una causa social tan necessària com la lluita contra el càncer va fer de l’actuació un moment emocionant i un motiu perfecte per presentar les novetats. La intenció era sorprendre amb nous temes com Son of a preacher man, de Dusty Springfield, i commoure amb cançons tan conegudes com Let it be, de The Beatles. L’èxit indiscutible, però, va ser just al comiat del concert. Per celebrar la recollida de més de 2.000 euros, res millor que una nova versió de Celebration, de Kool&The Gang, que va aconseguir donar el toc final a l’actuació.

La incorporació de noves veus fa créixer Singfònics i se suma al perfeccionament vocal i coreogràfic pel qual treballem. El tret més personal és, precisament, la nostra voluntat de donar el millor de nosaltres en cada concert, i el resultat ha estat, un cop més, inoblidable. Des d’aquí volem agrair al Teatre dels Salesians de Terrassa per haver cedit l’espai a aquesta causa i a totes aquelles persones que, d’una manera o altra, ho van fer possible. Singfònics vol ser un projecte jove, proper i innovador, i no tindria sentit sense aquest públic que, com nosaltres, s’entrega a la música amb la millor intenció.

Moltes gràcies a tothom!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada