5 de juliol del 2013

Una Festa Major explosiva!

Qui va dir allò de segundas partes nunca fueron buenas? Tornar a actuar en un escenari conegut fa respecte i alhora il·lusió, per això vam preparar el concert de la Festa Major de Terrassa 2013 amb l'objectiu d'oferir un espectacle musical potent que aconseguís aixecar el públic de la cadira i fer que no poguéssin deixar de ballar!




















Vols veure més fotos? Fes clic aquí

Divendres vam tornar a la Plaça Nova carregats de força i emoció, preparats per tornar a donar el millor de nosaltres damunt l'escenari que ens va veure néixer. Dos anys després, vam presentar un espectacle amb nous solistes, coreografies carregades de vitalitat i una posada en escena molt visual. La rebuda per part del públic va ser immillorable: Terrassa es va entregar al ritme i els colors de Singfònics per gaudir d'una nit musical de la mà dels millors èxits d'artistes tan emblemàtics com Bob Marley o Michael Jackson.

Una cita tan important com la Festa Major de la nostra ciutat exigia sorprendre i motivar el públic, i així ho vam voler fer amb l'estrena explosiva de It's my life, de Bon Jovi, la traca final del concert conjuntament amb Some Nights, de Fun i, a petició del públic, Celebration, de Kool&The Gang.

Des d'aquí volem agrair a tots els que vau venir al concert i vau acollir-nos amb tanta calidesa, va ser una experiència genial! Moltes gràcies també a l'equip tècnic i, molt especialment, al nostre tècnic d'il·luminació, l'Oriol Viñas, perquè sense ell un espectacle així no hagués estat possible! Fins la propera!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada