12 de juliol del 2013

#happysingfònics a TV3, comença l'aventura!

Sabeu aquells moments en què saps una cosa que et fa molta il·lusió però no la pots dir a ningú? Doncs això és el que ens ha passat a nosaltres... però avui hem alliberat el secret! Per fi podem anunciar-vos que Singfònics participarà al concurs Oh Happy Day, que TV3 començarà a emetre el proper 21 de setembre. Un programa musical que comptarà amb nou cors d'arreu de Catalunya i estarà ple de sorpreses que ni tan sols nosaltres sabem!

Després d'un procés de selecció ple de nervis, Singfònics comença l'aventura amb una injecció d'energia positiva i amb moltes ganes de donar el millor de nosaltres. Ens trobem en ple procés de treball intens perquè aquesta experiència estarà plena d'emocions i de reptes! De moment, us volem explicar alguns detalls sobre el programa: s'emetrà els dissabtes a la nit, fins al desembre, un total de 14 programes presentats per l'actor Eduard Farelo. També hem sabut que el jurat seran quatre membres i, ara per ara, en sabem tres:

Sílvia Abril - Actriu i còmica televisiva.
Pedro Pardo - Director del Cor de l'Orfeó Lleidatà i de la Jove Orquestra de Cerdanyola.
Guille Milkyway - Músic, DJ i productor, líder del grup La Casa Azul.

Motivació absoluta! Participar a Oh Happy Day és una oportunitat excepcional per explorar noves maneres de transmetre la nostra música, establir nous objectius i aprenentatges i dedicar-nos a fons a oferir un espectacle de qualitat que reuneixi els nostres trets d'identitat: vitalitat, moviment, emoció, força i, per sobre de tot, dibuixar somriures a tothom qui ens vegi!

La televisió és un món nou per a nosaltres i és molt engrescador, així que ens posem en marxa per poder gaudir al màxim del concurs i tenir l'oportunitat de conèixer de més a prop altres cors que fan vibrar Catalunya! Compartirem escenari amb: cor Coral·li, Ol'Green, cor Flúmine, cor Geriona, Deu de Veu, Barcelona Gospel Messengers, Tons i Sons i Gospelians & Gràcia.




Podeu seguir tota la informació a @happytv3, al hashtag #ohdtv3, a la pàgina del Facebook del programa, al seu Blog Oh Happy Day!, així com a tots els nostres canals de comunicació. En marxa!



1 comentaris:

FELICITATS GUAPUSSS! QUINA ILU PODER FER I VIURE AQUESTES EXPERIÈNCIES!!!!

Publica un comentari a l'entrada