2 d’agost del 2013

Cap de setmana singfònic

La millor manera d'inaugurar les nostres vacances és amb les convivències de Singfònics! Un cap de setmana amb diversos ingredients imprescindibles: una casa de colònies allunyada del nostre dia a dia, un espai agradable per desconnectar, un professional del món de la música i la interpretació per aprendre, diversos quilos de macarrons i salsa de tomàquet, altes dosis de coordinació perquè tot funcioni, bona música per alliberar l'estrès i, sobretot! moltes ganes de passar-ho genial.

Aquest estiu hem compartit un cap de setmana a Batet de la Serra (La Garrotxa), en un mas envoltat de natura, gossos, gats, mosquits i postes de sol magnífiques. Vam dedicar el dissabte a fer un taller de teatre amb en Quim Casas, actor i formador en teatre, veu i comunicació, una experiència de cohesió de grup, expressivitat, emocions i energia. En Quim va aconseguir treure el millor de nosaltres des del minut 1 del taller i va ser un plaer embarcar-nos amb ell en diverses dinàmiques de grup en què nosaltres mateixos ens vam sorprendre! Som i volem ser un grup vocal en evolució constant, per això sempre busquem nous reptes, i la interpretació ens motiva molt!

La jornada de formació va ser rodona: matí, migdia i tarda, un autèntic intercanvi d'energia. Experiències de formació com aquesta ens beneficien personalment i com a grup, així que vam dedicar l'altra meitat del cap de setmana a compartir estones junts, gaudir del bon temps, tocar la guitarra i improvisar cançons... fins i tot alguns companys van organitzar una nit del terror! Si voleu, podeu veure les fotos de les convivències a la galeria del Facebook. Un cap de setmana ben complet per absorbir l'energia del sol i la natura i deixar-la anar en el futur!


1 comentaris:

Un autèntic luxe poder aprendre d'en Quim Casas, un gran professional i magnífica persona amb qui vam connectar a la perfecció des del primer moment. Segur que no serà la última vegada que ens deixarem captivar per les seves propostes! Gràcies Quim, ets un crac!

Publica un comentari a l'entrada