3 de juliol del 2014

Bona Festa Major a tothom!

Ja s’acosta divendres! Després d'un any molt mogut, tornem a la plaça Nova per posar música a la primera nit de Festa Major de Terrassa. Amb una bona dosi de ritme i energia, ens proposem que el públic aixequi el cul de la cadira, ja ho sabeu! Ja tenim a punt els millors èxits del pop internacional, coreografies noves, versions trencadores i solistes que s'estrenen. Guau!

Així que disposeu-vos acantar, saltar i ballar perquè aquests divendres a les 22:30 la Plaça Nova es tornarà més Singfònica que mai, perquè arrenquem la nostra gira “La Mar de Singfònics”, al mes pur estil Singfònic! Molta marxa, moviment, emocions, positivisme i ganes de donar-ho tot. Com sempre, compartirem escenari amb els amics de Gospel Vallès i Tons i Sons, no us els podeu perdre!


Si també us voleu posar la mar de Singfònics amb nosaltres, us presentem una súper novetat! El divendres posem a la venda, per primer cop, un merxandaising estiuenc i divertit. I si voleu ser els primers en tenir un pack dels nostres complements no oblideu passar pel nostre Facebook, Twitter i Instagram i fer-vos una #selfònics d’allò més molona per participar al concurs!

Bona Festa Major a tothom!!!!

Aquí teniu el vídeo promocional de La Mar de Singfònics!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada