9 de juliol del 2014

Gràcies Terrassa, sou genials!

La gira d'estiu La Mar de Singfònics va engegar el passat dia 4 de juliol a la Festa Major de Terrassa amb noves melodies i colors. Un espectacle d'emoció a la plaça Nova, un escenari que sempre ens complau trepitjar i davant d'un públic còmplice i entregat. Vam interpretar una selecció dels millors temes del nostre repertori de pop internacional, des dels aplaudits Walking on sunshine o I'm a believer, que molts ja coneixeu, però també vam presentar cançons noves com Seven Nation Army, Seasons of Love o una versió molt especial del clàssic Stand by me.

Aquesta vegada, i en motiu de la nova temporada de concerts d'estiu que presentem, vam vestir-nos amb el nostre verd singfònic habitual, combinat amb blanc per donar un toc estiuenc i divertit a l'actuació. En acabar, vam tenir l'oportunitat de fer-nos i fer-vos a tots i totes un regal molt especial... “Wise man say...” Us sona? Tons i Sons de Terrassa i Singfònics junts amb Falling in love! Quina passada! Moltes gràcies companys i companyes, per compartir aquest moment amb nosaltres!

A més, divendres passat vam presentar el nostre marxandatge estiuenc, amb ulleres de sol, bosses i frisbees. En definitiva, vam començar la gira d'estiu amb una nit màgica i us volem agrair a tots els que hi vau ser que ens regaléssiu tota la vostra energia. Tenim ganes de seguir oferint-vos el que més ens agrada fer, música!

Ja heu vist les fotos que ens va fer la Cristina Tomàs? Aneu al nostre Facebook!

1 comentaris:

Alucinants les cançons i més flipants encara les coreografies! sou genials i moleu molt més en la realitat que en la tele! Singfònics sou increibles! volem un CD vostre ja!

Anna i Clàudia (The sisterssss)

Publica un comentari a l'entrada